vaba za trnek hrana za privabljanje umetne vabe
Naj Zgodba Pravila
stoječa voda tekoča voda morje
roparice sladkovodne ostale sladkovodne morske
lov rib s plovcem   rezultati kraparji   rezultati muharji
začetniki športni posebne oblike
  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - spletna trgovina  
     

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - CHAMPION FEED; SECRETO
CHAMPION FEED; SECRETO (2.65 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - MOTOR 65lb PULSAR
MOTOR 65lb PULSAR (299.99 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - - SOM.SI MREŽA kvadratna 4 m (večji obroči 46x57 cm.)
- SOM.SI MREŽA kvadratna 4 m (večji obroči 46x57 cm.) (52.99 eur)

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - SVETOVNO V
Zanimivosti >>
SVETOVNO V

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - DP mladinc
Zanimivosti >>
DP mladinc

SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - DELITEV RI
Sola ribolova >>
DELITEV RI
SENSAS TITAN CARP POLAGALKA  5m-7m
admin


Vse več ribičev lovi s polagalkami pri nas večje ribe. Zato so lansko leto pri podjetju Sensas izdelali odlično palico za ribolov večjih primerkov. Posebej zato, ker se v vse več palic daje elastika v zadnje dele, mora biti ta kar se da močna. Torej palica je primerna za večje ribe in hiter ribolov.

 

KARAKTERISTIKA

Palica obstaja v treh dolžinah 5m, 6m in 7m. Koliko je delov toliko metrov je dolga palica, torej 7m ima sedem delov. Vsi deli razen zadnjega najtanjšega so dvojno pleteni in prevlečeni s  posebno zaščito proti soncu, da je material bolj odporen.

SENSAS TITAN CARP

5m

6m

7m

TEŽA

265g

380g

520g

PRIP. SILK

Do 0,25mm

Do 0,25mm

Do 0,25mm

AKCIJA

80g

80g

80g

TRANSPORT.DOLŽINA

120cm

120cm

120cm

DELOV

5

6

7

CENA

50-75€

60-90€

70-120€

 

 

 

 

Glavna značilnost palice je ta, da je izredno trda in ravna. Kljub temu, da palica ne spada med lažje, vendar med srednje težke palice, pa ta daje izredno direkten kontakt z ribo. Torej pri ribolovu, kjer morate biti izredno hitri in želite zategniti ob najmanjšem premiku plovca, vam bo to, s to palico zlahka uspelo. Lahko še tako močno zategnete, palica bo zmeraj ravna,le kasneje pri borbi z ribo se bo upognila.

Še ena dobra lastnost te palice je špica. Ta je izredno močno narejena v konus, kar pomeni, da je ni treba dosti rezati, da v palico daste elastiko.  Torej bo dolžina palice skoraj enaka, odrežete je maksimalno 20cm, kar je pri drugih palicah lahko tudi prek 50cm. Tako dolžina palice ostane nespremenjena.  Seveda vam najbolje to naredimo kar pri nas v trgovini.

PRODAJA

Te palice se zaradi svoje cene ne prodajajo prav veliko. Vsekakor tudi zato, ker najdemo na tržišču mnogo cenejše palice. Je pa ta palica unikat, kajti na tržišču ne najdemo podobne palice, s takšno trdoto in močjo. Vsekakor, tistim ki želite trdo in izredno močno palico, vam jo priporočam.

 

Prevlečeni deli z sun core tehnologijo

NAMEN

Vsekakor vam priporočam, da v palico naredite elastiko, saj boste s tem povečali moč silka, palica pa se tudi ob velikih obremenitvah ne bo zlomila. Do sedaj se je prodalo nekaj palic in z lomljenjem ta palica nima problemov.

Vsekakor se največ ta palica uporablja pri ribolovu krapov na ribnikih. Lahko pa jo uporabljate tudi za kakšne hitre ribolove, kajti z njo lahko dvigujete ribe tudi prek 0,5kg.

ZAKLJUČEK

Palico je najbolje prijeti v roko, da boste popolnoma razumeli o čem govorim. Sensas Titan carp je res unikatna palica, ki vas bo prepričala s svojo močjo in trdoto.

Palice nadete tukaj:

[www.som.si]

v kratkem na zalogi vse dolžine

Mitja Kmetec


število komentarjev : 0


za pošiljanje komentarjev je potrebno biti prijavljen
prijavite se lahko tukajprijava
SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - naprej  registracija  SOM.si - ribolov, športni ribolov in ribiška oprema - nazaj

:: SKRIVNOSTI IZDELAVE IN UPORABE BOJLIJEV
:: prodam
:: KupimProdam.si - Slovenski spletni oglasnik
:: Kupuješ ali prodajaš ribiško opremo?
:: PRODAM RIVE


pišite nam na
info@som.si


Poletni delovni čas:
Ponedeljek - Petek:
8.00 - 18.00 ure
Sobota: 8.00 - 13.00 ure
Nedelja in prazniki: ZAPRTO


Som.si je neodvisni informatinvi portal na katerega ste vabljeni vsi, ki vas ribolov zabava in veseli. Dobrodošli ste kot obiskovalci in uporabniki, vabimo pa vas tudi k aktivnemu sooblikovanju portala in sodelovanju v forumih. Želimo prispevati k popularizaciji tega športa in medsebojno deliti izkušnje in zanimive informacije.

Urednik portala sem tekmovalec in tudi lastnik trgovine; Mitja Kmetec , reprezentant R. Slovenije in dobitnik bronastih medalj in Srebrne kolajne na Svetovnih prvenstvih v ribolovu s plovcem ( 1997 , 2000 , 2012, 2013).

Vse objave na tem forumu predstavljajo mnenja uporabnikov in ne nujno tudi mnenja uredništva. Člani foruma odgovarjajo za resničnost, verodostojnost in avtorstvo svojih objav. Če se vam kakšna objava zdi sporna, žali vaša čustva ali kakorkoli posega v vaše pravice, potem tako objavo prijavite uredništvu foruma. Uredništvo si pridržuje pravico do brisanja objav iz kakršnihkoli razlogov.

Nosilec portala in vseh pravic je podjetje SOM, d.o.o.
©2oo5 in dalje  SOM, d.o.o. | realizacija vigred dot com