MIŠEL ZADRAVEC CARP BAITS MZCB FEEDING BOILIES HIGH PROTEIN 5KG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Novo

MIŠEL ZADRAVEC CARP BAITS MZCB FEEDING BOILIES HIGH PROTEIN 5KG

Visoko protejinski boiliji iz hiše MZCB so sestavljeni iz točno določenih naravnih sestavin, svežih jajc in narejeni iz 30 let izkušenj firme Mišel Zadravec Carp Baits - MZCB. Kot vidite Vam sedaj nudimo visoko proteinske boilije v kar 8 različnih okusih in dveh dimenzijah 16mm in 20mm. Hitra prebavljivost boilijev, da se se ribe dalj časa zadržujejo na našem krmišču. Zaradi atraktivnega vonja in izjemnih kombinacij arom jih priporočamo skozi celo leto!

  • RED SPICE
  • SWEETCORN - TIGERNUSS
  • BANANA - ANANAS
  • STRAWBERRY JAM
  • KRILL - BLACK PEPPER
  • GARLIC - FRANKFURTER
17,50 € (z davkom) 15,98 € (brez davka)
Z davkom

local_shipping ZASTONJ poštnina pri nakupu nad 50.00 EUR.

8005-1

Stroški dostave znotraj Slovenije

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS Slovenija ali DPD, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Cena dostave za področje Slovenije znaša 3,50 EUR. Pri nakupu nas 60€ je dostava brezplačna. Podjetji GLS in DPD izvajata dostavo vsak dan od ponedeljka do petka (lahko navedete tudi npr. služben naslov). 

Dostava

Naročeni izdelki bodo najverjetneje dostavljeni že naslednji delovni dan. Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-5 delovnih dneveh od dneva plačila predračuna v primeru plačila po predračunu oziroma od dneva plačila preko Paypala oziroma od oddaje naročila v primeru plačila po povzetju. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Stroški dostave v tujino

Cena dostave za področje Hrvaške je 6,00 eur. Cena dostave v ostale države EU je 10,00 eur.

Pravica do vračila naročenih izdelkov  

Skladno z določili 43.č člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov info@som.si, po pošti, z obrazcem za odstop od pogodbe ali z nedvoumno izjavo iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti najkasneje v 30-ih dneh po sporočilu o odstopu. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v nepoškodovani originalni embalaži sicer potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Prosimo tudi, da embalažo ustrezno zaščitite, da se med dostavo ne poškoduje. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Naslov za vračilo blaga prodajalcu: SOM, ribiška trgovina, d.o.o.,  Mariborska cesta 60, SV. TROJICA V SLOVENSKIH GORICAH, 2235 SV. TROJICA V SLOVENSKIH GORICAH

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. 

Izdelek s katerim niste bili zadovoljni Vam lahko zamenjamo ali vrnemu kupnino. Za vračilo kupnine nam sporočite številko Vašega osebnega računa. 

Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!