SENSAS HRANA

SENSAS ETANG
Odlična izbira za vse vrste ribolova za vse vode. Pri doziranju k hranam za ribolov zelenke upočasni razpadanje takoj pri površini. Pri dodajanju k težki hrani za ribolov na dnu pomaga ustvarjati oblak.
SENSAS FORMULA SUPREM
Odlična hrana za ribolov manje ribe "v padanju". Hrana je zelo fina in ustvarja oblak na dnu. Ker je hrana fina nima velike hranilne vrednosti in se je manjša ribe ne prenaje. Lahko se dodaja v tager v poletnih mesecih, za ustvarjanje oblaka.
SENSAS RED MAGIC
Red Magic je hrana, ki je odlična izbira za poletni ribolov v umazanih - motnih vodah. Hrana je izredno sladka in lepo privablja ploščiče in androge. Hrana je primerna za plovec ter feeder ribolov.
SENSAS SURFACE
Sensas Surface je izredno lahka hrana, ki v vodi ustvarja velik oblak na površini. Je odlična izbira za ribolov drobiža (zelenke, rdečeperke, rdečeoke ...) v zgornjem sloju vode. Z dodajanjem hrane kot sta Carpes, Etange ali pa Gialla pa postane odlična opcija za ribolov krapov ali babušk v srednjem sloju.
Sama hrana je izredno fino mleta in ribe ne nasiti. Hrana ima v sebi zelo malo veziva, in po mešanju nekoliko ekspanzira. Okus ima po čokoladi in karameli.
Pakiranje: 1 kg