HRANA (BOILIJI-POP UP-UMETNE VABE)

VCB PINK GLM BOILA
Med klasiki naših produktov je zagotovo boila PINK GLM. V začetku našega popotovanja izdelave priboljškov za krape, smo ustvarili čisto prvi VCB prodajni hit. "Sprana" roza in kar 4% GLM-ja, sta leta 2018 obnorela krape in naše tržišče. Od takrat smo boilo dodelali in izpopolnili. Zadnjo verzijo smo usmerili v birdfood boilo z zelo majhnim deležem najkvalitetnejše ribje moke, dodali pa smo večjo količino GLM-ja. Boila je postala izjemno topna, primerna tudi za najhladnejšo vodo, kakor tudi za hitre ribolove v toplejših vodah, kjer je najpomembnejša atrakcija.
VCB KITCHEN SPICE BOILA
Kitchen Spice boila je naš prodajni hit in je sestavljena iz sestavin "domače" kuhinje. Pri prvem stiku z boilo je takoj jasno, da prevladuje česen, dodali pa smo še ogromno madžarske paprike v prahu, konoplje in krill moko. Boila je popolnoma brez arom in barvil, na osnovi ptičje hrane z dodatkom lososovega in paprikinega olja. Različica 2023 ima pojačano dozo krill moke in dodani pivski kvas za boljšo prebavo.
VCB RETARDED CHICKEN BOILA
Z Retarded Chicken boilo smo uspeli združiti tri ključne lastnosti (skoraj) popolne vabe za krapa: s kombinacijo ribjih in piščančjih beljakovin in maščob smo ji dali zelo dobro PREHRAMBENO VREDNOST, z dodatkom fermenta in ptičje hrane je boila za krapa bistveno lažje PREBAVLJIVA, hkrati pa dajo mleta semena boili poroznejšo strukturo, kar skupaj s primerno aromo in tekočim atraktoriji + atraktorji v prahu pripomore k temu, da je boila za krapa atraktivna in jo hitro zazna kot dober vir hrane. Za piko na i smo boili dodali Curry, v letošnjem letu smo dozo celo povečali in posledično dodatno obarvali boilo.
VCB CARP STEAK BOILA
Ponosno predstavljamo novo različico našega paradnega konja in najboljšo boilo, ki smo jo kadarkoli ustvarili. Sestava boile Carp Steak je komplesnejša od ostalih iz našega programa, vsebuje pa različne moke živalskega izvora, ekstra dodane topne proteine, jetra v prahu, tekoča jetra, žuželke, super birdfood, pivski kvas,  losovovo olje v kombinaciji s paprikinim olje + nekaj beef arome, ki se uporablja tudi v industriji za prehrano ljudi.
VCB LIQUID
Pink GLM
Pink GLM liquid je zelo atraktiven liquid, katerega glavna sestavina je glukozno fruktozni sirup. Za večjo atraktivnost v hladni vodi smo mu dodali N-butrično kislino, mleko v prahu in GLM v prahu.
Retarded CHICKEN
Retarded CHICKEN je najgostejši iz družine naših tekočin. Njegova baza je melasa, ki pa smo ji dodali jetra v prahu, super birdfood in Chicken aromo.
VCB BALANCED WAFTERS
Kritično balansirane lovne vabe-wafterji so sestavljeni iz popolnoma enakih sestavin kakor boile, dodane pa so sestavine, ki vabe naredijo nekoliko lažje, kar omogoča veliko boljšo realizacijo prijemov. Wafterjem smo dodali tudi UV barve, ki poskrbijo za tisti dodaten plus in distinktivnost na krmišču.
VSEBINA. 150G
MIŠEL ZADRAVEC CARP BAITS MZCB DREAM AMUR POP UP 16MM 60G
DREAM FLUO POP UP iz hiše MZCB so plavajoči boiliji z odlično plovnostjo min. 24h in FLUO barvo! Ob stiku z vodo takoj oddajajo močen vonj in signal ribi. V kombinaciji najboljših arom z njimi na ribolovu zagotovo ne boste ostali praznih rok! Sestavljeni so iz točno določenih naravnih sestavin, svežih jajc in narejeni iz 30 let izkušenj firme Mišel Zadravec Carp Baits - MZCB. V tem primeru gre za celo odlično plavajočo vabo POP UP pripravljeno za lov na Amura!

Teža : 60g
Dimenzija : 16mm

MIŠEL ZADRAVEC CARP BAITS MZCB ROBIN RED TNT SPICE 1KG
Značilnost serije “Carp Dream” je v njihovi edinstveni sestavi, saj je njihov sijajen okus pričaran izključno na podlagi njihovih naravnih sestavin, brez umetnih barvil in ojačevalcev okusov. Izdelujemo boilie izključno iz svežih jajc in naravnih sestavin, zato vsebujejo veliko rastlinskih in živalskih beljakovin, vitaminov in aminokislin.

Vsebina : 1kg
Okus : Rdeče Začimbe
Dimenzije : 16mm, 20mm