ŠTEK

PALICE DOLŽINE TUDI DO 13m ALI VEČ

VDE-ROBINSON TEAM COMPETITION CTX 1250
Vrhunski štek, primeren za tekmovanja. Izredno trd in dovolj lahek. Štek lahko postavite ob bok vrhunskim štekom priznanih proizvajalcev. Pomembno je, da se deli ujemajo z veliko štekov, saj so narejeni v isti tovarni. Primeren za vse vrste ribolova.
V PAKETU:
ŠTEK 12,5m
PROLUNGA: 80cm
TUBA
točna dolžina 12,5m brez prolunge
teža: 917g
VDE-ROBINSON Nano Core COMPETITION CMX 1300 (BREZ PROLUNGE DOLG 13m)
Vrhunski štek, primeren za tekmovanja. Izredno trd in dovolj lahek. Štek lahko postavite ob bok vrhunskim štekom priznanih proizvajalcev. Pomembno je, da se deli ujemajo z veliko štekov, saj so narejeni v isti tovarni. Primeren za vse vrste ribolova. Štek je dolg 13m brez dodane prolunge. Deli so daljši in tudi transportna dolžina šteka je za dobrih 10cm daljša. Pri Robinsonu imajo odličnega tehnika za šteke. 6 del ni daljši kot pri nekaterih drugih ampak sta 4 in 5 del daljša, da ne pride pri zategu na sredini 6 dela največja obremenitev in zato je štek mnogo bolj trpežen.
V PAKETU:
ŠTEK 13m
PROLUNGA: 80cm ( se doda samo če vzemete špic iz šteka drugače je predolg)
TUBA
točna dolžina 13m brez prolunge
teža: 1057g
VDE-ROBINSON Nano CSX-1050 (10,56m)
Štek primeren za ribolov večjih rib dolžine 10,56m.  štek standardnih dimenzij delov, ki se ujema z drugimi deli štekov, saj je tudi narejen v isti tovarni kot 70% štekov pri nas.  Štek je primeren za ribolov krapov. Na 9m se lahko lepo lovi cel pa je malo mehkejši. Je pa izredno močen. 3m top set je teleskopski za lažje pospravljanje. Na tretjem delu je ojačitev da vam v trgovini naredimo gumo za stranski izvlek gume.
Štek vam pripravimo po želji za ribolov (vstavimo elastiko).
dolžina 10,56m
teža 1116g